Zeer makkelijk digitaal factureren

Wat een geweldige oplossing: digitaal factureren. Sinds ik de site van  pPlease heb gevonden kan ik tegenwoordig mijn facturen digitaal versturen. Slecht met een paar muisklikken kan je al een software programma bestellen. Ga hiervoor naar de site van www.pplease.nl, vul hier alle gegevens in en druk op enter. Een groot voordeel is bij het gebruik van deze software dat je een melding krijgt wanneer iets niet goed is ingevoerd. Hierdoor is het bijna onmogelijk om nog fouten te maken bij de facturatie. Bovendien ben je een stuk sneller klaar omdat de meeste gegevens al in het programma staan.  digitaal factureren

Verschillende pakketten te bestellen

Je hebt de keuze uit verschillende pakketten en zo is er voor elk bedrijf wel een pakket te bestellen. Mocht er op de een of andere manier problemen ontstaan dan kan je met een van de medewerkers  van de helpdesk contact opnemen.

Een groot voordeel is dat er geen rekening langer blijft liggen dan noodzakelijk is. Door het gebruik van het software programma wordt alles netjes en op tijd verzonden. Dit is een groot voordeel omdat de klanten dan ook op tijd de facturen kunnen betalen en er zo geen achterstanden ontstaan. Ik kan makkelijk en overzichtelijk mijn inkomsten en uitgaven zien.