Steinway te koop? Ik kom eraan!

Muziekhandel van Buytene

Steinway te koop? Dan zul jij mij vrij snel zien! Ik ben namelijk al een lange tijd druk opzoek naar een Steinway. Dit is veruit de beste piano die ooit op de markt is gebracht. Een prachtig stukwerk waar de mooiste klanken uitkomen. Ja deze droom heb ik al een lange tijd en hopelijk ga ik hem deze keer realiseren. Vorige week was ik namelijk terecht gekomen op de website van muziekhandelvanbuytene.nl. Ik zag namelijk dat zij dit verkopen en dat trok direct mijn interesse!

Steinway te koop

Steinway te koop die ook nog eens voordelig is?

Op de website van dit bedrijf had ik overigens ook gezien dat je er eentje kunt huren. Nu heeft het mijn interesse toch al gewekt. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om samen met mijn partner naar dit bedrijf toe te gaan. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen. Daar zag ik dé trots op het gebied van perfecte klank al staan! De prijs had ik gehoord en daarna mocht ik er nog even op spelen. Wat een heerlijke klanken heeft het toch!

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om eerst met mijn partner te overleggen. Al moet ik zeggen dat ik de keuze natuurlijk al wel gemaakt had. Maar toch is overleggen beter dan dat je gelijk ervoor gaat. Al gaat dit wel gebeuren!