Stefan Segers Fotografie een geweldige trouwfotograaf Den Haag

Om maar meteen met de deur in huis te vallen kan ik je aanraden om Stefan Segers Fotografie, een geweldige trouwfotograaf Den Haag in te huren voor een zeer mooie bruidsfotografie.  Dit kan ik je vertellen omdat wij zelf deze fotograaf met onze bruiloft hebben ingehuurd en hij tijdens deze dag bijzonder mooie foto’s heeft gemaakt. Elke keer wanneer wij de foto’s gaan bekijken lijkt het wel of wij weer voor het altaar staan. Zo mooi en levendig zijn deze foto’s gemaakt. trouwfotograaf Den Haag

Zeer tevreden over de manier van foto’s maken

Voor onze bruiloft hebben wij meerdere gesprekken met deze fotograaf gehad om de puntjes op de -i- te zetten.  Zo konden wij aangeven in welke stijl wij de bruidsfoto’s wilden hebben. Bijvoorbeeld klassiek, modern, bohemian of juist met een knipoog.

Omdat wij wel van de wat moderne kant houden maar wel met een knipoog hebben wij met de fotograaf afgesproken om ons hiermee te verrassen.

Tijdens onze bruiloft waren er veel gasten aanwezig en was de sfeer bijzonder goed. De fotograaf heeft bijzonder goed zijn best gedaan om iedereen en natuurlijk ons in het bijzonder zo leuk mogelijk op de foto te zetten, het resultaat is er dan ook naar.