Met plezier ga ik naar de fysio in Utrecht

Het klinkt misschien een beetje raar, maar ik ga tegenwoordig met plezier naar de fysio in Utrecht. Na elke behandeling voel ik mij telkens iets beter. Nu ben ik zelfs al in de afrondfase en ik bedenk mij telkens weer dat ik hier al veel eerder aan had moeten beginnen. Enfin, een jaar terug ben ik begonnen met sporten. Ik wilde mijzelf trainen om met een bepaalde wedstrijd mee te kunnen doen. Echter heb ik de lat voor mijzelf veel te hoog gelegd en ik heb hierdoor een blessure opgelopen. 

fysio Utrecht

Alsnog mijn doel behalen

Een blessure kan vanzelf overgaan maar dit was bij mij niet het geval. Telkens als ik te fanatiek aan het trainen was, dan kreeg ik enorme last aan mijn been. Dit was erg frustrerend en ik besloot om eens wat informatie te zoeken op het internet om erachter te komen wat ik het beste kan doen, om van mijn klachten af te komen. Al snel kwam ik op de website van, fysio Centrum Utrecht. Dit was voor mij het juiste adres omdat hier ook blessures werden behandeld. Nu ben ik meer dan tevreden over de hulp die ik van de therapeut heb gekregen want ik kan nu alsnog naar mijn doel gaan werken in de sportschool.