Masterstudent psychologie, helaas ook een scriptie schrijven:scriptie nakijken op taalfouten

Ondertussen zit mijn masterjaar er bijna weer op, maar zoals alle andere masterstudenten, maar ook alle andere hogeschoolstudenten moeten we inderdaad een scriptie schrijven. Dit kostte me heel veel energie, omdat dit enerzijds een heel groot werk is, maar ook omdat dit natuurlijk wel goed moet zijn. Toen dit eindelijk af was (wat echt enorm lang duurde), wilde ik dat het ook wel juist was qua taal. Omdat ik deze fouten zelf niet meer kon zien en omdat mijn vrienden geen tijd hadden om deze hele scriptie door te nemen, heb ik besloten een professional aan te spreken hiervoor.

download

Ik tikte daarvoor scriptie nakijken op taalfouten in op het internet. Op deze manier kwam ik terecht bij http://www.scriptiementor.nl/ Ik besloot hen aan te spreken. Op deze manier hebben zij mijn scriptie dan op een snelle tijd nagekeken en verbeterd. Hier ben ik dan ook zeer tevreden over, want ik had vele taalfouten niet eens zien staan. Door deze er uit te halen was mijn scriptie ook taalkundig in orde. Ik kan dan ook met trots vermelden dat ik nu ook geslaagd ben voor dit onderdeel van mijn opleiding. Een echte aanrader dus!