Leuk cadeau idee: Energetix armbanden

Eerdaags is mijn moeder jarig en ik weet dat zij het altijd leuk vindt om iets in de vorm van een sieraad te krijgen. Zelf ben ik een groot fan geworden van Energetix armbanden, maar op de webshop van Energetix is veel meer te koop dan alleen maar armbanden. Denk bijvoorbeeld aan mooie ringen, kettingen en niet te vergeten wellness producten. Mijn moeder heeft al een langere periode reuma, vaak heeft zij hierdoor veel pijn. Omdat ik ooit een homeparty van de producten van Energetix heb bijgewoond was het mij duidelijk geworden dat de sieraden ook een positieve werking op reuma kan hebben. Hierdoor loop je de kans om minder pijn te krijgen.  Energetix armbanden

Een zeer mooie armband voor mijn moeder gekocht

Omdat ik er zeer van overtuigd ben dat een armband ook voor mijn moeder een positieve invloed zal hebben heb ik er één voor haar besteld.  Voor mijzelf heb ik ook een mooie ketting gekocht, ja als ik eenmaal aan het bestellen ben…..

Mijn moeder heeft haar armband nu al meer dan twee maanden en ze merkt al een duidelijk verschil. Niet alleen dat zij nu meer energie heeft, is de pijn door de reuma een stuk minder geworden.