Fabius MBO opleidingen

Bij Fabius opleidingen heb je diverse MBO opleidingen, die je goed klaarstomen voor een kantoorbaan of als boekhouder. Door het grote aanbod zit er altijd een geschikte opleiding tussen voor jou. Ga voor een praktijkgerichte opleiding, waarbij je alleen de vaardigheden leert die je in de praktijk nodig hebt. Met een diploma van Fabius MBO opleidingen kan je meteen aan de slag. Het gaat om opleidingen voor veelgevraagde banen, zodat je een grote kans hebt dat je snel een baan hebt na het behalen van je opleiding. Ga voor een administratieve baan, een baan als verkoper of een baan met veel klantcontact. Als je de financiële kant interessant vindt dan zijn ook op dat gebied veel opleidingen te vinden.

Geen vooropleiding nodig

Het fijne aan de opleidingen van Fabius opleidingen is dat je voor geen enkele opleiding een specifieke vooropleiding nodig hebt. Je kan elke opleiding kiezen die je wil. Daarnaast heb je nog een aantal vervolgopleidingen die je kan volgen. Ga bijvoorbeeld voor de opleiding tot administratief medewerker en kies vervolgens uit een van de vele vervolgopleidingen zoals de opleiding tot commercieel administratief medewerker, financieel administratief medewerker, office manager of projectmedewerker. In 9 maanden heb je de opleiding tot administratief medewerker afgerond en in 3 á 4 maanden je vervolgopleiding. Zo heb je in 1 jaar tijd 2 diploma’s op zak.

Hoge slagingspercentages

Fabius opleidingen vindt het belangrijk dat je slaag voor je diploma. Daarom krijg je les in kleine klassen, zodat je veel begeleiding kan krijgen. Daarnaast staan er professionele docenten voor de klas, zodat je alle benodigde vaardigheden snel onder de knie krijgt. Voor elke opleiding geldt een hoog slagingspercentage, waarbij veel opleidingen zelfs een slagingspercentage hebben van meer dan 90 procent. Dit komt ook door de goede examentraining die Fabius opleidingen biedt. De praktijkgerichte opleidingen met hoge slagingspercentages zorgen ervoor dat je snel je diploma hebt én snel aan het werk kan.