Een speciale tafel op maat laten maken

Wist jij dat je een tafel op maat laten maken kan? Mocht jouw zoon of dochter een handicap hebben, dan weet jij al dat zij niet op een normale stoel kunnen zitten. Hierdoor is het gevolg zo dat zij zich niet goed kunnen concentreren op school. Als ouder zijnde zit je hier niet op te wachten en wil je het beste voor jouw zoon of dochter.

Wij als school zijnde proberen hierin mee te helpen met wat wij kunnen. Dit houdt dus in dat wij voor jouw kind een speciale tafel én stoel zullen aanschaffen. De stoel wordt overigens op maat gemaakt waardoor jouw kind hier prima op kan zitten. Overigens is het zo dat je deze stoel eenvoudig kan verstellen naar een perfecte comfort.

logo

Direct bestellen

Wanneer jij een comfortabele stoel wenst in combinatie met een geschikte tafel. Dan raad ik je aan om eens op de website van Kindermeubilair te kijken. Zij beschikken over het juist materiaal wat ervoor zorgt dat ieder kind zich goed kan concentreren op school! Overigens hanteert dit bedrijf aantrekkelijke kosten wat het mogelijk maakt om dit te realiseren.