Een nieuwe snelheidsduivel voor particulier

peugeot kopen

Ik had wel weer zin in iets nieuws. Weet je wat het is: ik heb zo lang in een Opel Corsa rondgereden dat dat ding geen meter meer vooruit komt. Ik heb ook best wel wat gespaard in de tussentijd en ik zal je heel eerlijk zeggen dat ik helemaal klaar ben met mijn oude auto, naast dat het natuurlijk gewoon nodig was om een nieuwe aan te schaffen. Gelukkig biedt het internet een hele hoop opties aan, en kon ik mijn geluk niet op in mijn zoektocht voor een nieuwe auto kopen. En ik heb wel wat gevonden.

De auto van mijn dromen

Ik wil ook gewoon een auto, zoals de titel al suggereert, die een beetje snel is en die ervoor kan zorgen dat ik nog enigszins de blits maak op de weg. Dat was namelijk met mijn Corsa absoluut niet het geval. Niks tegen Corsa’s, laat dat duidelijk zijn. Ik heb ontzettend veel lol gehad aan die auto en die auto heeft me ook heel ver gebracht. Maar nu is het tijd voor iets nieuws en ik heb zin om een beetje hard te kunnen scheuren, eigenlijk. Dus mijn oog viel ook op een snelle auto.

De keuze is gevallen

Uiteindelijk viel mijn keuze op een BMW 5 serie tweedehands. Ik hoefde niet per se een nieuwe omdat je daar al helemaal de hoofdprijs voor betaalt, maar ik wilde wel een mooie tweedehandse bak waarvan ik een beetje de zekerheid heb dat ik er nog een behoorlijke tijd in ga kunnen rijden zonder dat die allemaal mankementen begint te vertonen binnen afzienbare tijd. Nou, ik moet zeggen dat ik wel het idee had dat dat redelijk goed zat, toen ik voor het eerst een testritje mocht maken in de BMW. Ik heb zo het gevoel dat ik het met deze auto red.