Een eigen telefoniste via Your Assistant

Toen ik net startte met mijn bedrijf, stond mijn telefoon niet stil. Ik kreeg zeer veel telefoons waardoor ik steeds gestoord werd bij het uitoefenen van mijn hoofdactiviteiten. Toen had ik ook nog niet echt een budget om er een full-time telefoniste bij te nemen en om al het nodige apparatuur aan te kopen. Dus ging ik op zoek naar een externe telefoon service.

Mijn tevredenheid over de telefoon service van http://yourassistant.nl/

Na enige tijd ben ik in contact gekomen met Your Assistant. Ze hebben me zeer goed geholpen en meteen een telefoniste aan mij toegewezen. Mijn telefoniste werkt zeer professioneel en weet helemaal waar mijn bedrijf om draait. Het voordeel van Your Assistant is dat de telefonistes volledig weten wat hun taken zijn en een professionele opleiding hebben gehad over hoe ze hun werk het effectiefste en efficiëntste uitvoeren. Ze staan de klant steeds vriendelijk te woord en weten precies waarover het gaat. Daarnaast is het ook niet duur om een telefoniste te hebben, al vanaf 22,50 EUR kan je gebruik maken van een professionele telefoniste. Dit is aldus veel goedkoper dan dat je er zelf eentje aan zou werven. Ik kan je aldus aanraden, als je opzoek bent naar een telefoon service, met Your Assistant samen te werken.