Desinfectie voor in ziekenhuizen maar ook voor thuis

sterillium med

Dankzij COVID-19 weet heel Nederland nu wat desinfectie gel of vloeistof is. In bijna ieder huis of bedrijfspand staat een desinfectiemiddel om je handen te reinigen. Dit zorgt ervoor dat een virus niet overdraagbaar is met de handen. Een voorbeeld van een desinfectiemiddel is sterillium med.
Sterillium med is een desinfectiemiddel die binnen 30 seconden effectief is tegen de meest voorkomende bacteriën. Het voordeel is ook dat het geen geurstoffen heeft en snel droogt.  

sterillium med

Hygiëne is de basis voor een steriele omgeving waarin medische handelingen verricht kunnen worden 

Wanneer je als medicus met een handeling bezig bent wil je niet zorgen voor nog meer ziektes. Je wil een ziekte of symptoom bestrijden. Daarom is het van belang om vaak en regelmatig je handen te reinigen met een desinfectie. Dat is eigenlijk de basis van iedere medische handeling. Gelukkig is de gel van sterillium med geschikt voor langdurig gebruik. Je werkt immers elke dag met patiënten en daardoor is een veelvuldig gebruik van een desinfectiemiddel noodzakelijk.. Belangrijk is om een desinfectiemiddel op de juiste hoogte en plek op te hangen. Er zijn veel verschillende ophangmogelijkheden mogelijk. Denk hierbij aan wandbeugels om slim en handig het desinfectiemiddel te plaatsen.