Degelijke Finse saunakachels

bodyfit_lang2-1

De saunakachels bij mij op het werk waren aan vervanging toe. Soms gingen ze niet aan en soms stonk de kachel zo erg dat de klanten kwamen klagen bij de balie. Aan mij was de taak besteed om goede saunakachels te bestellen om de oude te vervangen.

Bodyfit webshop

Ik heb helemaal geen verstand van saunakachels maar ik kon mij natuurlijk hierin wel verdiepen. Het merk van onze oude kachels heb ik opgezocht en ik kwam terecht bij de Bodyfit webshop.

sauna-kachelDe oude kachels hebben het prima gedaan en daarom leek het mij een goed idee om dit merk opnieuw te bestellen (maar dan de nieuwe versie uiteraard). Op de website was er een model in de aanbieding en het mooie was dat dit ook nog eens budget vriendelijk was.

Na overlegd te hebben kon ik de bestelling plaatsen. Ik heb nog even contact opgenomen of deze dan ook gelijk geïnstalleerd konden worden door een monteur die er verstand van had. Omdat de saunakachels in grotere aantallen besteld werden kon dit allemaal geregeld worden.

Op de afgesproken datum kwamen de saunakachels binnen en de monteur ging aan de slag. Toen de monteur klaar was hebben de eerste klanten alweer plek genomen in de sauna. Tot op heden zijn wij en de klanten tevreden met de nieuwe kachels!