Decoreer je woning met foto’s die bij jou passen

Wil je meer kleur in je woning? Kies dan voor een fotoplaat aan je muur. Daarvoor bestaan er meerdere mogelijkheden. Wil je een foto op aluminium groot formaat of klein formaat? En wat voor materiaal wil je? Wil je een groot formaat, dan is een grote afbeelding geprint op aluminium een uitstekende keuze.

logo_wiki

Aluminium voor een strak interieur
Bij de afwerking van een wand die wat meer traditioneel is, zoals met behang, dan kun je waarschijnlijk het beste kiezen voor een in een fotolijstje of een foto die geprint is op canvas. Heb je echter gekozen voor een strakke inrichting, dan is er niets mooiers dan een grote foto die geprint is op aluminium. Aluminium gaat daarnaast ook nog eens minimaal 25 jaar mee, waardoor je nog lang plezier zult hebben van jouw decoratie.

Bij iedere levering stuurt Wikiprints gratis hun speciale ophangsysteem mee, zodat het ophangen van jouw foto een fluitje van een cent is. Ben je wel geïnteresseerd in een foto op aluminium, maar heb je nog geen foto gemaakt die speciaal genoeg is om jouw woning mee te versieren? Neem dan contact op met Wikiprints en kijk in overleg of er een geschikte foto in hun mediabibliotheek te vinden is.