De PGS 15 opslagnorm voor een veilige werkomgeving

Ben je benieuwd of je voldoet aan de nieuwe richtlijnen in het artikel over PGS 15? Denios helpt je daar graag bij. Wij hebben jarenlange ervaring met de nieuwste richtlijnen omtrent brandveiligheid, waaronder dus de richtlijnen voor PGS opslag. In PGS 15 staan alle regels met betrekking tot brandveiligheid, arbeidsveiligheid en milieuveiligheid. Het gaat over de veilige opslag van verpakte gevaarlijke stoffen en CMR-stoffen. CMR-stoffen zijn chemisch en kunnen langdurig schadelijke gevolgen hebben. Daarom is het van het grootste belang hier op verantwoorde wijze mee om te gaan.
densorb_deur_poort_afsluiting
Kennis van producten
Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de techniek en hebben onze producten hier op aangepast. De PGS opslagkasten hebben een vaste uitstraling en vast systeem, die voldoen aan de gestelde normen door zowel Nederland als de EU. Neem geen risico en maak gebruik van de veiligste PGS opslag die er is bij Denios.

Wat is de PGS opslag?
Het gaat hierbij dus om het veilig opslaan van verpakte gevaarlijke stoffen, zoals gas of chemische stoffen. Bij ongelukken, zoals een uitslaande brand in het gebouw, wil je zeker weten dat de gevaarlijke stoffen veilig staan opgeborgen en niet kunnen lekken. Daarom wordt bij uitslaande branden ook altijd voor de zekerheid gewaarschuwd om in de omgeving ramen en deuren gesloten te houden. Wil je dit risico niet lopen? Ga dan aan de slag met de gecertificeerde PGS opslag van Denios.